dignet_d_logo_transparent_big_red

O nama

Aktivnosti DignetSoftware d.o.o. ciljano su usmerene na praćenje i podršku poslovnim procesima poslovnih subjekata, sve to zasnovano na Microsoft tehnologijama. Najveći deo aktivnosti fokusiran je na projektovanje i implementaciju ERP sistema kao što je Microsoft Dynamics NAV i službenih LS Retail dodataka za NAV za korištenje u maloprodaji, ugostiteljstvu i vođenju benzinskih pumpi. Cilj svih pružanih poslovnih rešenja je radnicima pružiti dobru osnovu za brži i kvalitetniji rad te ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV® oblikovan je za srednje velika preduzeća koja traže rešenje koje će im pomoći u povećanju produktivnost i izvoznoj konkurentnosti bez prekidanja svakodnevnih poslovnih postupaka.

Saznajte više

LS Retail

LS Retail je softversko rešenje za maloprodaju, ugostiteljstvo i benzinske pumpe, izgrađeno kao vertikala poslovnog sistema Microsoft Dynamics NAV, izgrađena na Microsoft platformi.

Saznajte više

Vlastita rješenja

Nudimo gotova rešenja kroz module i aplikacija za specifične delove poslovanja i zakonske regulative.

Saznajte više

Želite li saznati više?

Posts

Microsoft Dynamics NAV

Teško ste radili kako bi vaše preduzeće bilo tu gde je danas. Kada računovodstveni softveri ili zastareli ERP sistemi ne mogu držati korak sa povećanom potražnjom ili sa vašim potencijalom za budući rast, vreme je da se okrente poslovnim rešenjima od Microsofta. Kompletan, poznat i pouzdan -- jedna tehnološka platforma koja povezuje vaše ljude, održava učinkovitost vaših procesa i motiviše vaše klijente da se vraćaju po još.

LS Retail

LS Retail kvalitetna, ekonomična i prilagodljiva softverska rešenja pružaju podršku u maloprodaji, ugostiteljstvu i kod poslovanja sa benzinskim pumpama širom sveta za optimizovanje poslovnih praksi, povećanje prihoda i pružanje zadovoljstva kod starih i novih klijenata -- lako, jednostavno i brzo