DignetDays 2016

dignetdays

DignetDays 2016

Uspešno je održana četvrta tehnološka konferencija DignetDays pod geslom „Donesite dobru odluku“. Održana je 28. oktobra u Arena Centru u Zagrebu te okupila više od 90 učesnika iz Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Predavači iz zemlje i inostranstva govorili su o temama koje su pobudile velik interes prisutnih.

U uvodnom predavanju Nermin Montel (DignetSoftware) je ukazao na dobre karakteristike poslovnog sistema Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog sistema LS Retail koje su dobra osnova za donošenje poslovnih odluka.

Matthias E. Matthiasson (LS Retail) govorio je o savremenim trendovima u maloprodaji i globalnim softverskim rešenjima.

Sandro Mešić (PwC) je obradio problematiku big data managementa u korelaciji s ostvarivanjem strateških prednosti. Petur Th. Sigurdsson (LS Retail) informisao je prisutne o trendovima u području e-Commerce loyaltyja i time pobudio znatan interes učesnika iz područja maloprodaje tekstilnih proizvoda te nafte i naftnih derivata koji su izrazili želju za dodatnim informacijama.

O vrlo interesantnoj temi porasta sajber kriminala govorio je Per A. Sundbye (PwC). Seni Buljat (Metronet) dao je niz odgovora na večna pitanja korisnika vezana za sigurnost u cloudu.

Podršku u realizaciji ovogodišnje konferencije dao je dugogodišnji partner LS Retaila s Islanda, vodeći dobavljač globalnih softverskih rešenja za maloprodaju, PricewaterhouseCoopers jedna od najvećih svetskih kompanija za intelektualne usluge, računovodstveno, poresko i poslovno savetovanje te Metronet, ugledna telekomunikacijska kompanija s brojnim zadovoljnim poslovnim korisnicima.

Sudionici su ponovo potvrdili vrednost DignetDays konferencije, ne samo svojom prisutnošću, već i svojim intenzivnim i živim razgovorima za vreme druženja u stankama konferencije.

Proverite kako je bilo

Posted in Eventi, Objave.